Foto: myshull
Výborný recept na klasickú hrnčekovú bublaninu.
10 minút
príprava
príprava
25-35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
3 hrnček |
|
3 ks |
|
0,5 balíček |
|
0,5 hrnček |
|
1 hrnček |
|
0,5 hrnček |
|
1 hrnček |
|
1 hrnček |
|
0,5 balíček |
|
0,5 balíček |
|
Postup
-
1
Všetky suroviny (okrem ovocia) zmiešame v jednej mise.
-
2
Ručným mixerom vymiešame na hladké cesto. Ak sa nám cesto zdá moc tuhé, pridáme ešte trochu mlieka.
-
3
Cesto vlejeme na vopred vymastený a múkou vysypaný plech.
-
4
Posypeme čučoriedkami.
-
5
Pridáme odkôstkované čerešne.
-
6
Posypeme vanilkovým a škoricovým cukrom.
-
7
Trúbu sme si vyhriali na 180°C. Vložíme do nej koláč a necháme piecť cca 25-35 minút (záleží od trúby).
Isto aj tá Tvoja je fajnová.