Foto: mecom
Komerčný recept
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Štyri plátky bieleho chleba zľahka natrieme z jednej strany maslom a dáme na chvíľku zapiečť do rúry predhriatej na 200°C maslom hore.
- 2
Neopečenú stranu chleba potrieme dijonskou horčicou, na dva poukladáme Karlovarskú šunku a syr a dáme opäť do rúry, pokiaľ sa syr nerozpustí.
- 3
Vyberieme z rúry, priklopíme zvyšné plátky chleba, zľahka stlačíme, vrch a boky natrieme syrovým bešamelom, dáme opäť do rúry a zapekáme približne 5 - 10 minút do zlatista.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/zakladna-besamelova-omacka-foto...
K syrovemu besamelu sa este na zaver prida nastruhany tvrdy syr (na 500 ml mlieka asi 300 g struhaneho syru).