Conchiglie s údeným lososom a horčicovo-smotanovou omáčkou
Jeden zo skvelých receptov od mojich talianskych priateľov.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
450 g (mušličky) |
|
300 ml |
|
2 lyžičky |
|
4 - nakrájaná na tenké kolieska |
|
225 g |
|
z 1/2 citróna |
|
|
|
2 lyžice nasekaná |
|
Postup
-
1
Cestoviny varíme v mierne osolenej vode, kým nie sú al dente. Scedíme ich a vrátime do hrnca. Pridáme kyslú smotanu, hořicu, mladú cibuľku, údeného lososa a citrónovú kôru. Na miernom ohni za stáleho miešania prehrejeme. Podľa chuti pridáme korenie.
- 2
Jedlo ozdobíme nasekanou pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu