Čokos-kokos bezlepkové brownies

johaneska - fotkajohaneska, 3. júla 2016
Čokos-kokos bezlepkové brownies
Foto: johaneska

Lahodné a chutné brownies s domácou šľahačkou.

6-9
porcií
10 minút
príprava
30 minút
na 175 °C

Suroviny

2 x 50 g
100 g
50 g
3 ks
50 g
2 PL
1 PL
1x250 ml




Postup

  1. 1

    Čokoládu si rozpustíme s olejom nad vodným kúpeľom.

  2. 2

    Do ešte teplej zmesi pridáme cukor,vajicka,med a kokos. Premiesame a pridáme orechy. Pečieme pri 175 stupňoch 25 - 30 minut.

  3. 3

    Najlepšia je k tomu domáca šľahačka alebo vanilková zmrzlina.

Diskusia k receptu

evanaaa
Fíha, nemusí byť zlé, samé dobroty v tom......čokoládu síce nepoznám, iste sa nedá kúpiť hocikde, ale asi môže byť aj iná, nie? A domáca šľahačka - ty si asi nedávala, len tú kupovanú ( domáca: vopred zmixované prevarené plnotučné mlieko a maslo, vyšľahať) ?
johaneska
@Evanaaa (3.7.2016 18:30)

Samozrejme čokoláda môže byť aj iná, ale odporúčam minimálne 80% kakaa a šľahačka je BIO smotana na šľahanie 33%, ale inak robím z mlieka a masla :) Len som nemala doma akurát maslo klasické 82%




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia