Čokoládový vianočný sen

Autor receptu: redakcia

20 minút
príprava

Postup

  1. Do misky dáme nad paru posekaný stužený tuk, celé vajcia, vanilku, práškový cukor a miešame do vzniku krému. Do druhej misky pripravíme ostatné suroviny: orechy posekáme, tortovú polevu a želé pokrájame, oblátky pokrájame na kúsky asi 2 x 2 cm, vsypeme kakao a hrozienka.
  2. Misku s krémom odložíme z parného kúpeľa a do horúceho krému vsypeme posekané suroviny a dôkladne premiešame. Celú masu ihneď vyklopíme na 2–krát preložený alobal a vytvarujeme salámu, zabalíme ju a dáme stuhnúť do chladničky.
  3. Po stuhnutí preložíme salámu na podnos, rozbalíme, polejeme polevou a po stuhnutí pokrájame na tenké rezy.