Čokoládovo-vanilkové srdce

mana - fotkamana, 3. októbra 2012
Čokoládovo-vanilkové srdce
Foto: mana
60 min minút
príprava
30-35 min minút
na 170°C °C

Suroviny

320 g
240 g
16 0,5dc
2  lyžice
2  lyžičky
1 500ml
2
2
2
 100ml
 0,5dc




Postup

  1. 1

    CESTO č.1:8 vajec,120g krys.cukor,170g pol.muky,1 lyžica solamylu,1 lyžička kyp.prasku.Vajcia s cukrom vyšlahame do peny a do peny zapracujeme zmes muky zo skrobom a praskovym cukrom.CESTO č.2:Opakujeme ako cesto č.1 len pridame 2 kopcovane lyžice kakaa Piškotove cesto nalejeme do vymastenej a vysypanej tortovej formy a dame piect na 15min... pri teplote 170°C

  2. 2

    COKOLADOVY KREM:500ml mlieka,2 čok.pudingy,2 lyžice kryš.cukru, 1 hera,pras.cukor. V 300ml mlieka,cukor privedieme do varu,v 200ml mlieka rozmiešame krémove prášky,vlejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania uvaríme hustý puding.Za občasného miešania necháme vychladnút.do vychladnuteho pudingu zašlahame nakrajane maslo na kocky a pridavame pras.cukor VANIELKOVY KREM:Opakujeme ako cokoladovy krem

  3. 3

    Kazdy korpus rozrežeme na dve casti,pričom nam vzniknu 4 korpusy.2 kakaove a 2 piškotove. Pom.džus zmiešame s rumom a pokropime korpus,natrieme džemom potrieme cok.kremom.Priložime dalsi korpus,pokropime,potrieme džemom a van.kremom a postup opakujeme

Diskusia k receptu

mataliptak
jéééj nádherná tortička a od srdiečka toho pravého ... krásne velmi .... 1* ....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia