Babka Anči nám piekla tieto rožky len na vianoce.
10-15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Múku, palmarín, orechy a cukor zmiesime. Tvarujeme do valca s ktorého odkrajujeme kúsky a vytvoríme "rožok". Ukladáme na plech a upečieme. Po vychladnutí obalíme vanilkovým cukrom,alebo kto ma rád,tak škoricovým cukrom a pol rožka namočíme do rozpustenej čokoládovej polevy. Rožky by nemali mať viac ako 1 cm na hrúbku.
- 2
Ja som toto cesto tvarovala už aj ako maličké okrúhle placky,alebo jazýčky a tak namáčala polovice upečených kúskov do čokolády.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dobrú chuť
tak vyskúšaj a daj vedieť či chutilo :)