príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
- 2
Uvaríme si puding s 2 PL kryštálového cukru a necháme chladiť vo vodnom kúpeli. Občas premiešame.
- 3
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny.
- 4
Pridáme hladkú múku, prášok do pečiva a kakao a vyšľaháme.
- 5
Zapneme rúru na 170 stupňov.
- 6
Do vymastenej formy (olej a strúhanka) vylejeme cesto a dáme piecť. A pečieme 20 - 30 minút.
- 7
Vyšľaháme si maslo s 2 PL práškového cukru a zmiešame ho z vychladnutým pudingom.
- 8
Vyberieme cesto s rúry, keď nám vychladlo prekrojíme na dva pláty a na spodný plát natrieme tretinu plnky.
- 9
Nakrájame banány a pokryjeme nimi plnku.
- 10
Banány pokryjeme asi tretinou plnky.
- 11
Na to položíme ďalší korpus pozatierame zvyšnú plnku.
- 12
Na vrch som použila poťah z marshmallov. Ak chcete môžte si tento recept na falošný marcipán pozrieť v mojich receptoch.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu