príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Uvaríme si puding s 2 PL kryštálového cukru a necháme chladiť vo vodnom kúpeli. Občas premiešame.
-
3
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny.
-
4
Pridáme hladkú múku, prášok do pečiva a kakao a vyšľaháme.
-
5
Zapneme rúru na 170 stupňov.
-
6
Do vymastenej formy (olej a strúhanka) vylejeme cesto a dáme piecť. A pečieme 20 - 30 minút.
-
7
Vyšľaháme si maslo s 2 PL práškového cukru a zmiešame ho z vychladnutým pudingom.
-
8
Vyberieme cesto s rúry, keď nám vychladlo prekrojíme na dva pláty a na spodný plát natrieme tretinu plnky.
-
9
Nakrájame banány a pokryjeme nimi plnku.
-
10
Banány pokryjeme asi tretinou plnky.
-
11
Na to položíme ďalší korpus pozatierame zvyšnú plnku.
-
12
Na vrch som použila poťah z marshmallov. Ak chcete môžte si tento recept na falošný marcipán pozrieť v mojich receptoch.
Diskusia k receptu