Foto: sjuz
Znova talianov recept :) Bola som však prekvapená, aký rýchly a zároveň chutný dezert to je.
20 minút
príprava
príprava
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Celé vajcia si vymiešame s cukrom,pridáme rozpustené maslo, ako aj rozpustenú čokoládu. Ja som si ju rozpustila v mikrovlnke, môžete aj nad horúcou parou. Vysypeme kakaový prášok. Premiešame šľahačom, a pridáme múku. Vznikne hladký krém, ktorý potom plníme do formičiek - valcov - ja som ale vymazala pekáč na muffiny maslom, a naplnila krémom.
- 2
Pečieme pri 200 st 10 min, nie viac, aby suflé vo vnútri zostalo tekuté.
- 3
Môžeme podávať s vanilkovou zmrzlinou, alebo aj s čerstvým ovocím, ako osviežujúcim protikladom suflé.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
toto je recept na kolko porcii "muffinov" pls? ja sa chystam spravit do malych babovkovych formiciek a nechcem velku davku ked sme len dvaja. Dikes!
lucylee - ďakujem:) - to je talianov recept - a treba fakt dodržať čas, inak sa upečú úplne celé aj s vnútrom...:)