Čokoládové rumové gule

redakcia - fotkaredakcia, 3. februára 2010
30 minút
príprava

Suroviny

100 g
140 g
100 g
100 g
60 g
100 g




Postup

  1. 1

    Hrozienka rozsekáme na malé kúsky. Zmäknutý tuk vymiešame s práškovým cukrom, do hmoty zamiešame čokoládu, hrozienka a všetky ostatné prísady. Hmotu necháme v chladničke stuhnúť.

  2. 2

    Potom tvarujeme stredne veľké guľôčky, aby sa vmestili do papierového košíčka. Namočíme ich v rozohriatej čokoládovej poleve a navrch pritlačíme polovicu orecha, do polovice namočeného v čokoláde.

  3. 3

    Necháme vyschnúť a ozdobíme striekanou bielou polevou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia