Čokoládové cake pops
mesačník Varecha, 17. apríla 2022

Foto: Shutterstock
Originálnou výslužkou pre šibačov môžu byť domáce čokoládové cake pops - koláčiky na paličke, pripomínajúce lízatko. Z hotového piškótového cesta sa dajú pripraviť veľmi rýchlo.
porcií
príprava
Suroviny
300 g |
|
100 g |
|
300 g |
|
Na posypanie: | |
4 PL |
|
4 PL (nasekané) |
|
4 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Prstami dôkladne rozmrvíme čokoládové piškótové cesto a dôkladne premiešame s mascarpone.
- 2
Z hmoty vytvarujeme guľôčky a preložíme ich na 30 minút do mrazničky.
- 3
Čokoládu na varenie roztopíme vo vodnom kúpeli. Koniec špajdle namočíme do roztopenej čokolády a zapichneme do stuhnutej guľôčky. Všetky guľôčky namočíme do roztopenej čokolády, tretinu guľôčok posypeme strúhaným kokosom, ďalšiu nasekanými orechmi a poslednú časť čokoládovou ryžou.
Tiež Čokoládový dezert:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
- 2
Diskusia k receptu