Čokoládové cake pops
Jana Štrbková
mesačník Varecha, 17. apríla 2022
mesačník Varecha, 17. apríla 2022

Foto: Shutterstock
Originálnou výslužkou pre šibačov môžu byť domáce čokoládové cake pops - koláčiky na paličke, pripomínajúce lízatko. Z hotového piškótového cesta sa dajú pripraviť veľmi rýchlo.
21
porcií
porcií
50 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Prstami dôkladne rozmrvíme čokoládové piškótové cesto a dôkladne premiešame s mascarpone.
- 2
Z hmoty vytvarujeme guľôčky a preložíme ich na 30 minút do mrazničky.
- 3
Čokoládu na varenie roztopíme vo vodnom kúpeli. Koniec špajdle namočíme do roztopenej čokolády a zapichneme do stuhnutej guľôčky. Všetky guľôčky namočíme do roztopenej čokolády, tretinu guľôčok posypeme strúhaným kokosom, ďalšiu nasekanými orechmi a poslednú časť čokoládovou ryžou.
Tiež cake pops:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu