Cake pops

Čokoládové cake pops

Autor receptu: redakcia

Originálnou výslužkou pre šibačov môžu byť domáce čokoládové cake pops - koláčiky na paličke, pripomínajúce lízatko.* Z hotového piškótového cesta sa dajú pripraviť veľmi rýchlo.

21
porcií
50 minút
príprava

Postup

  1. Prstami dôkladne rozmrvíme čokoládové piškótové cesto a dôkladne premiešame s mascarpone.
  2. Z hmoty vytvarujeme guľôčky a preložíme ich na 30 minút do mrazničky.
  3. Čokoládu na varenie roztopíme vo vodnom kúpeli. Koniec špajdle namočíme do roztopenej čokolády a zapichneme do stuhnutej guľôčky. Všetky guľôčky namočíme do roztopenej čokolády, tretinu guľôčok posypeme strúhaným kokosom, ďalšiu nasekanými orechmi a poslednú časť čokoládovou ryžou.