Cake pops
Čokoládové cake pops
Autor receptu: redakcia
Originálnou výslužkou pre šibačov môžu byť domáce
čokoládové cake pops - koláčiky na paličke, pripomínajúce lízatko.*
Z hotového piškótového cesta sa dajú pripraviť veľmi rýchlo.
21 porcií |
50 minút príprava |
Postup
- Prstami dôkladne rozmrvíme čokoládové piškótové cesto
a dôkladne premiešame s mascarpone.
- Z hmoty vytvarujeme guľôčky a preložíme ich na 30 minút do mrazničky.
- Čokoládu na varenie roztopíme vo vodnom kúpeli. Koniec špajdle namočíme do roztopenej čokolády a zapichneme do stuhnutej
guľôčky. Všetky guľôčky namočíme do roztopenej čokolády, tretinu guľôčok posypeme strúhaným kokosom, ďalšiu nasekanými orechmi a poslednú časť čokoládovou ryžou.