Táto torta je vhodná pre tých, čo nemôžu výrobky z múky...
20 minút
príprava
príprava
50 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Rozpustíme maslo, čokoládu, pridáme doň kakao, kávu a necháme vychladnúť. Zatiaľ vyšľaháme tuhý sneh z bielkov, zašľaháme doň kryštálový cukor, pridáme postupne žĺtky, strúhanku namočenú v ume, orechy a vychladnutú maslovú zmes.
- 2
Upečieme v tortovej forme vymastenej a posypanej strúhankou alebo dáme papier na pečenie. Pečieme asi 50 minút pri 170 °C. Po vychladnutí potrieme džemom alebo rozpustenou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu