Čokoládová pena
Annamária Wurster–Nagy
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant, 24. apríla 2021
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant, 24. apríla 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Obidva druhy čokolády zvlášť roztopíme nad parou. Smotanu vyšľaháme s práškovým cukrom. Šľahačku rozdelíme do dvoch misiek. Do jednej šľahačky vmiešame roztopenú vlažnú horkú čokoládu, do druhej bielu čokoládu.
- 2
Tmavú a bielu čokoládovú penu rozdelíme pomocou cukrárenských vrecúšok do pohárov (z uvedeného množstva vyjde približne 10 pohárov s objemom 120 ml).
- 3
Ozdobíme napríklad nasekanými pistáciami a čučoriedkami.
Tiež Čokoládový dezert:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu