Citrónový puding z červenej šošovice
Michal Hečko a Kvetoslav Bojnák
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 8. marca 2015
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 8. marca 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
35-40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šošovicu pomaly varíme v mlieku spolu s cukrom a po dĺžke prerezaným vanilkovým strukom, až kým nebude úplne uvarená.
- 2
Pred dovarením nastrúhame kôru z citróna alebo pomaranča a pokrm trochu zahustíme kukuričným škrobom. Nalejeme do misiek a navrch uložíme niekoľko citrónových (alebo pomarančových) kúskov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pre mňa je to taká reklama ako keď som nedávno pozerala v Londýne byty na prenájom a jeden tam ponúkali ako nachádzajúci sa v lokalite "známej vraždami Jacka rozparovača" .. no, kto by také ubytovanie odmietol? ;-)