Foto: punticka
Tento recept som robila na Silvestra a celkom sa osvedčil. Tieto koláčiky úžasne vyzerajú a výborne chutia. P.S.: Táto fotka je zlá, pretože som Zobraziť celý popisTento recept som robila na Silvestra a celkom sa osvedčil. Tieto koláčiky úžasne vyzerajú a výborne chutia. P.S.: Táto fotka je zlá, pretože som ich nenechala dlho v chladničke a formičkách- museli sme utekať na Silvestrovskú oslavu :-)
porcie
príprava
Postup
-
1
Keksy dajte do mikroténového vrecka a podrvte. Dajte roztopiť maslo a vmiešajte ho do rozdrvených keksov.
- 2
Zmes dajte do formičiek a poriadne popritláčajte na dno. Dajte do chladničky, kým nebudú tvrdé pomaly ako kameň.
- 3
Ideme na krém: Vo väčšej mise vymiešajte z jogurtu, tvarohu a citrónovej šťavy jemný krém. Do menšej miske vyšľahajte smotanu, nie však veľmi tuho. Zmiešajte šľahačku so zmesou.
- 4
Formičky vyberte z chladničky a naplňte krémom. Vráťte do chladničky minimálne na 30 min. Keď bude krém stuhnutý, vyberte koláčiky z chladničky.
- 5
Ako vyberať koláčiky z formičiek?- 1.Najlepšie sa budu vyberať tak, ak predtým nôž navlhčíte pod studenou vodou a budete vykrajovať 2. Môžte taktiež formičku jemne pootočiť a pokúsiť sa koláčik vybrať tak.
- 6
Nakoniec ozdobte čučoriedkami a poprášte práškovým cukrom.
- 7
Dobrú chuť. ;-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu