Cibuľový džem

palotopol - fotkapalotopol, 9. decembra 2009

Vynikajúca príloha k mäsovým pokrmom.

6
porcií
2 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 ks
10 dkg
2 dcl
4 PL




Postup

  1. 1

    Na olivovom oleji jemne opražíme nakrájanú červenú cibuľku.

  2. 2

    Pridáme hnedý cukor,premiešame a zalejeme balzamikovým octom.

  3. 3

    Necháme na panvici pomaly odkryté dusiť až do vyparenia octu.Vznikne nám vynikajúca hustá kašička. Je to vynikajúca príloha k akýmkoľvek mäsovým pokrmom, od grilovaných, až po dusené. TREBA OCHUTNAŤ !!

Diskusia k receptu

zufka
Nemám komentár, obdivujem to majstra, ktorý z tak jednoduchých surovín vytvoril taký recept. Nepoznám ho, ale už aj bez vyskúšania je v mojom repertoári. Zufka




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia