Chlieb s vônou domova

archaa - fotkaArchaa, Mníchov, Nemecko, 7. júla 2012 17:00
Ďalšie recepty »

Chlieb s vônou domovaFoto: archaa

Niet nad cerstvý, vonavý, chrumkavý a este teplý domáci chlebík... Bez chleba a soli by sme si tazko vedeli svoj kazdodenný zivot predstavit... Ja si chlieb na svojom stole vázim a velmi rada ho peciem...samozrejme s LÀSKOU... Inak tomu nebolo ani tento víkend. Tento chlebík je nás najoblúbenejsí, najlepsí je cerstvý, samozrejme, ale vydrzí aj niekolko dní, ak sa nieco zvýsi :)

14
porcií
90 min
príprava
45 min
na 200 °C

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Cesto som nechala vypracovat a vykysnút v pekárnicke. Hotové som vybrala na dosku vysypanú múkou a vytvarovala som okrúly bochnícek. Vrch som potrela vodou, este nechala podkysnút a vo vyhriatej rúre na 200 stupnov som ho piekla 45 minút.

  2. 2

    Pred vlozením do rúry ho môzete najprv prikryt alobalom, aby vám vrch skoro neprihorel. Pred dopecením alobal odoberte.

  3. 3

    Po vybratí z rúry chlebík necháme vychladnút.

    Chlieb s vônou domova - obrázok 3
  4. 4

    Domov, co vonia chlebom, chlieb, co vonia domovom. Krásny víkend vsetkým!!!

    Chlieb s vônou domova - obrázok 4
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist