Foto: chill
150 minút
príprava
príprava
40 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny postupne vypracujeme na hladké cesto. Necháme hodinku nakysnúť. Potom cesto znovu miesime a to spôsobom, že cesto utlačíme rukou do kruhu - ako by to boli hodiny. Začneme na 12tej hodine a preklopíme ju do stredu, potom o jednej hodine a tak dalej... Konce teda zatláčame do stredu až nám z neho vznike gula. Potom ho necháme odpočinúť hodinku a pol.
- 2
Cesto preložíme na plech na povrchu ho nakrojíme a posypeme trochou hladkej múky. Pečieme pri teplote 220 stupňov cca 40 minut . Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu