Foto: dorisa
Už dávno sme nemali na večeru tieto chlebíky. Cez deň som nakupila suroviny a večer...hor sa do prípravy. Sú úžasné, a každy si ich Zobraziť celý popisUž dávno sme nemali na večeru tieto chlebíky. Cez deň som nakupila suroviny a večer...hor sa do prípravy. Sú úžasné, a každy si ich može pripraviť dodaním svojích obľubených surovín.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
16 plátkov, (pšeničný,celozrnný tmavý) |
|
(margarín) |
|
8 ks, plátky |
|
ks, ,saláma,slanina(podla potreby) |
|
1 ks |
|
sušená |
|
2 ks |
|
Na dochutenie: | |
(smotana kysl |
|
lahôdkový(ostrý) |
|
Postup
-
1
Pripravila som si suroviny.
-
2
Vybrala som si z police toustovač.
-
3
Najprv som natrela rastlinnym maslom jednotlivé kusky toustového chleba, z jednej strany.
-
4
Uložila som ich ak, že som namastenými stranami spojila po dva. Na vrchnu nenamastenú čast chlebika som navrstvila salámu, šunku, kusok slaninky, plátok paradajky, plátok cibule. Posypala som sušenou bazalkou.
-
5
Nakoniec na každý dvojchlebík som dala platkový syr Cheddar.
-
6
Potom som chlebíky dala do rozpleného toustovača tak, že spodný chlebík je ten, čo sme dávali naň plnku(maslom naspodu)......
-
7
.....a prykryla som plátkom chlebíka natretý maslom.
-
8
Toustovač som zavrela, nechala chlebíky upiecť( o tom upozorní svetelná signalizcia). Potom som ich vybrala a na doske som oddelila trojuholníčky.Takto opakujememe proces pečenia. Servírujeme spolu s tatarskou omáčkou(alebo kyslou smotanou) a kečupom. Nech vam chutí,ako nám.
idem si ich urobiť aj ja ... hneď ...