Chlebík s grilovaným cesnakom
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 13. júla 2014
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Na grilovanie sa teším už od jari. Pre tú vôňu, náladu aj svojské jedlá. A nemusí to byť len o steakoch. Ovocie a zelenina Zobraziť celý popisNa grilovanie sa teším už od jari. Pre tú vôňu, náladu aj svojské jedlá. A nemusí to byť len o steakoch. Ovocie a zelenina na rošte, ražni či v pahrebe sú svojou neodolateľnou chuťou ešte príjemnejším prekvapením.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Každú hlavičku cesnaku zabalíme do alobalu, grilujeme asi 45 minút.
- 2
Chlieb opečieme na grile do zlatohneda a pokvapkáme olivovým olejom.
- 3
Každú hlavičku cesnaku rozdelíme na dva krajce chleba. Strúčiky vytlačíme zo šupky a natrieme na chlieb. Podľa chuti osolíme a okoreníme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja som najprv po prečítaní že je to recept od nejakého šéfkuchára
okamžite stránku zavrel, že to bude určite moc zložité-veľa ingrediencií apod..
ale potom mi to nedalo a vidím že je to výborný a jednoduchý recept,takže takže to určite vyskúšam-máš pochvalu za jednoduchosť receptu- ta nech še ci v tim hotelu darí...