Tento recept som objavila v jednej roztomilej knižke (Sladko v ústach - odporúčam prečítať), ktorá je prešpikovaná okrem iného aj receptami. Netrvalo dlho a koláč Zobraziť celý popisTento recept som objavila v jednej roztomilej knižke (Sladko v ústach - odporúčam prečítať), ktorá je prešpikovaná okrem iného aj receptami. Netrvalo dlho a koláč bol upečený. Tá chuť bola taká skvelá, že mi nedá nepodeliť sa oň s vami, milovníkmi dobrôt všetkého veku...
porcií
príprava
na 175 - 180 °C
Postup
-
1
Rozpučené keksy a roztopené maslo zmiešame, utľapkáme do okrúhlej formy a pečieme 3 minúty v rozohriatej rúre (takých 180 stupňov).Odporúčam to vložiť buď do tortovej alebo do silikónovej formy. Za ten krátky čas vám celý byt/dom krásne prevonia sladkastou čokoládovou vôňou.
- 2
Pripravíme si čízkrém,-zmiešame tvaroh a Lučinu. Do čízkrému pridáme maslo a cukor a všetko to poriadne prešľaháme, aby sa suroviny spolu premixovali.
- 3
Pridáme vajcia a smotanu a opäť poriadne premiešame.
- 4
Nalejeme na vychladnuté cesto a pečieme na 175 stupňoch 45 minút až hodinu.
- 5
Upozorňujem, že po upečení ten koláč nevyzerá veľmi vábne. Dokonca som mala pocit, že to celé vyhodím do koša. Nechala som to cez noc v chladničke stuhnúť a ráno ma čakalo príjemné prekvapenie. Koláč bol pekne stuhnutý a tá chuť...... Vyskúšajte, neoľutujete....
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu