Cestoviny s vínovo-smotanovou omáčkou a s kuracím mäsom

levandullka - bez fotkylevandullka, 28. mája 2012

Toto jedlo u nás prvý krát uvarila moja maminka a odvtedy ho milujeme všetci :-).

10 minút
príprava
20-30 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na rezance, obalíme v hladkej múke a osmažíme na olivovom oleji. Vyberieme ich a na tú istú panvicu si dáme cibuľu nakrájanú na tenké prúžky. Mierne ju orestujeme a zalejeme bielym vínom (tak 1,5 - 2 dcl). Asi 10 minút povaríme a nakoniec zalejeme smotanou na šľahanie a pridáme trochu nastrúhaného parmezánu. Omáčku osolíme, vložíme do nej osmažené mäso a uvarené cestoviny. Srrvírujeme posypané s petržlenovou vňaťou a nastrúhaným parmezánom. Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu

jarunka
Dobry, rychly recept, bez muky by to nechutnalo ako by malo, ale ani bez vinka, takze planovat s vinkom. :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia