Cesnakovo-sýrová nátierka (2 varianty)

lenkac - fotkalenkac, 5. novembra 2012
Cesnakovo-sýrová nátierka (2 varianty)
Foto: lenkac

Doma milujeme tieto nátierky, keď k nám príde návšteva, tak prvé čo sa pýtajú, či sme robili pomazánky. Sú naozaj super, aj jedna aj Zobraziť celý popisDoma milujeme tieto nátierky, keď k nám príde návšteva, tak prvé čo sa pýtajú, či sme robili pomazánky. Sú naozaj super, aj jedna aj druhá. Každý podľa chuti.

15 minút
príprava

Suroviny

1. variant:
 (ľubovolný)
2. variant:
 (ľubovolný)




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny zmiešame spolu, množstvo je individuálne, ja vždy chutnám :) Cesnak je tiež na užívateľoch, ako má kto rád ostré :) u Pri prvej variante zmiešam jednu tatarku a asi dva malé tavené syry v črievku a postrúham zhruba 100 - 150 g tvrdého syra. Plus cesnak (3 - 4 strúčiky) a štipku čerstvo pomletého čierneho korenia. Pri druhej variante asi 70% taveného sýra a 30% rastlinného masla (ale je to naozaj individuálne), plus tvrdý sýr, cesnak a mleté čierne korenie.

    Cesnakovo-sýrová nátierka (2 varianty) - obrázok 1
  2. 2

    Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

používateľ nemá avatar
plk
plk
Vyborne. Mam dalsiu obmenu mojej oblubenej kombinacie - syr+cesnak (ja struham aj mrkvu, niekedy kalerab). Vyskusam aj Vas recept - s tavenym syrom, tatarskou.
bukaj
Veľmi dobré receptiky.....ja najviac robim bryndzovú natierku
sovka62
U nás len strúhaný syr, cesnak a tatarka, hotovo, nič viac. A upozorňujem , že každá cesnakovo syrová nátierka ja vysoko nebezpečná. Ak ochutnáte, neprestanete kým neuvidíte dno misky a ešte sa vám bude zdať málo!
jeka
Kedže aj mi milujeme nátierky,tak si tento rcp.ukladám.Dakujem.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia