Cesnakovo-sýrová nátierka (2 varianty)
Autor receptu: lenkac
Doma milujeme tieto nátierky, keď k nám príde návšteva, tak prvé čo sa pýtajú, či sme robili pomazánky. Sú naozaj super, aj jedna aj druhá. Každý podľa chuti.
Postup
- Všetky suroviny zmiešame spolu, množstvo je individuálne, ja vždy chutnám :)
Cesnak je tiež na užívateľoch, ako má kto rád ostré :) u
Pri prvej variante zmiešam jednu tatarku a asi dva malé tavené syry v črievku a postrúham zhruba 100 - 150 g tvrdého syra. Plus cesnak (3 - 4 strúčiky) a štipku čerstvo pomletého čierneho korenia.
Pri druhej variante asi 70% taveného sýra a 30% rastlinného masla (ale je to naozaj individuálne), plus tvrdý sýr, cesnak a mleté čierne korenie.
- Dobrú chuť :)