Cesnakovo - citrónový zázrak

handart1 - fotkahandart1, 1. januára 2012

Lacná a neškodná liečivá kúra, ktorú by mal človek opakovať každý rok. Zápach a cesnakovú vôňu vôbec necítiť. Odstraňuje vápnik a tuk usadený v tele a Zobraziť celý popisLacná a neškodná liečivá kúra, ktorú by mal človek opakovať každý rok. Zápach a cesnakovú vôňu vôbec necítiť. Odstraňuje vápnik a tuk usadený v tele a v cievach. Posilňuje srdce, upravuje tlak, užíva sa aj ako prevencia proti rakovine, pri vypadávaní zubov-paradentóze.

10 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Lacná a neškodná liečivá kúra, ktorú by mal človek opakovať každý rok. Zápach a cesnakovú vôňu vôbec necítiť. Odstraňuje vápnik a tuk usadený v tele a v cievach. Posilňuje srdce, upravuje tlak, užíva sa aj ako prevencia proti rakovine, pri vypadávaní zubov-paradentóze. Suroviny: 5 ks celých citrónov 30 ks strúčikov cesnaku 1 l vody Postup receptu: Citróny umyjeme v horúcej vode, nakrájame na malé kúsky. Cesnak očistíme, nakrájame na polovičky. Všetko spolu zmixujeme na kašu. Vylejeme do vody a necháme prejsť varom. Hneď odstavíme. Precedíme cez sitko a nalejeme do fľaše. Skladujeme na chladnom mieste najlepšie v chladničke. Pijeme denne 2 cl pred jedlom (t. j. 1 štamprlík). Buď ráno pred raňajkami alebo pred obedom. Po 3 týždňoch kúry by mal človek kúru na 8 dní vynechať, a potom opäť 3 týždne pokračovať. iné babské recepty nájdete aj na FB "babickina záhrada"

Diskusia k receptu

dorisa
Fíha, musím si spraviť tento zázrak, aby som bola dlho živá a zdravá:)))
marianna76
Myslím, že podobný tu bol. Len ho treba spotrebovať skoro, lebo potom sa aj v chlade pokazí. Ale parádny, aj deťom som ho dávala.
elisticka
@marianna76 veru ja ho mam v chladnicke a ze by uz bol pokazeny? zabudla som si ho davat ...zdal sa mi horky a tak mi nechutil...
agora
tie citróny sa mixujú aj s kôrou a kôstkami ?
zdezda
Zabiatko66 sem pridala tento elixír a dala k nemu aj veľmi vydarené foto, mala s ním veľký úspech, t.j. neuveriteľných 98 komentárov, je to fajn recept :-)
leninkq
uživala som ho ale potom sa mi veľmi znížil tlak až som odpadla, takže nič pre mňa.
remcula
Já to užívám už dávno a musím říct, že se mi spravila arytmie.
remcula
Ještě by mělo být dodáno, že česnek má být český, ne čínský, ani jiný.
betka11
@remcula máš pravdu cesnak s prostredia v ktorom žijeme a tak to má byť zo všetkou stravou - potravinami ktoré používame všetko dobré do Nového roka.
kokusa
Padla otazka, ci sa citrony maju pomixovat aj so supkou a kostkami?! Urobim si to rada, len tu horku prichut citronu nemusim. :)
handart1
a trošku javorového sirupu nikdy neuškodí , navyše je zdravý a horkosť je preč :)
zdezda
stella :-), na trhu od babky alebo v Maďarsku maďarský, aj ten je fajn:-)
heliheli
Ja som tento recept dostala až z Talianska od mojej dcéry.Už mám urobený,len čakám aby to postálo a vylúhovalo sa.Zajtra začnem s užívaním.Budem referovať.
kimo39
Ja s priateľkou sme túto kúru absolvovali prvú zimu a môžeme povedať, že sme veľmi spokojní. Žiadna chrípka ani angína. Odporúčame všetkým !




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia