Cesnakové hrianky v pivnom vajíčku fotorecept
Foto: rennatte
Klasické vajíčkové chlebíky som vylepšila cesnakom a pivom, krásne voňajú a výborne chutia.
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
chlieb nakrájame
-
2
pripravíme si suché hrianky, chlebíky poukladáme na mriežku z rúry a dáme na sucho opiecť asi na 10 minút pri plnom výkone rúry (na spodok rúry vložíme plech na pečenie, na popadané otrusinky)
-
3
takto opečené hrianky dobre potrieme cesnakom
-
4
vajcia rozšľaháme s pivom a soľou, hrianky namáčame v pivnom vajíčku
-
5
opražíme na horúcom oleji
-
6
podávame so zeleninou, kečupom a pivom
Diskusia k receptu