Foto: tkatka
Niečo dobré a rýchle :)))
12
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vyšľaháme mlieko s Créme Olé kokosový bez varenia. Vyšľaháme aj smotanu na šľahanie s práškovým cukrom a smeta-fixom. Do šľahačky pridáme puding a zamiešame.
-
2
Korpus natrieme krémom.
-
3
Černice umyjeme a poukladáme na krém. Dáme do chladničky trochu stuhnúť.
-
4
Nakrájame a podávame. :)))
Tento recept je dobrá a jednoduchá obmena!
A tie moruše čo spomína Sovka - stará mama vo Vrábľoch mala na dvore strom, ale nejak ich nezbierali, len keď sme my, deti prišli na prázdniny, ináč ich sliepky zobali. Ale boli krásne, veliké ( nie tie sliepky), aj 4 cm a tá chuť......teraz je moruší málo.