Čerešňová bublanina

redakcia - fotkaredakcia, 8. júla 2009
30 minút
na 140 °C

Suroviny

4 ks
1,5 hrnčeka
1 hrnček
1/2 hrnčeka
1/2 hrnčeka




Postup

  1. 1

    Práškový a vanilkový cukor vyšľaháme spolu so žĺtkami. Pridáme prášok do pečiva, múku a zamiešame. Prilejeme mlieko, olej a zamiešame.

  2. 2

    Vyšľaháme sneh z bielkov a primiešame ho do cesta. Masu vylejeme na stredne veľký plech a naukladáme na ňu čerešne.

  3. 3

    Pečieme pri teplote 140 stupňov asi 30 minút.

Diskusia k receptu

Vymazať
alesko21
Čo je to hrnček? Hrnček môže mať 2 dcl, 2,5 dcl alebo 3 dcl. Treba uviesť aj toto do receptu. Vďaka




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia