Vynikajúca plnená preložená pizza, určite odporúčam:)
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
na 230 °C
na 230 °C
Postup
-
1
Vypracujte vláčne cesto zo zmesi na pizzu podľa návodu a rozdeľte ho na štyri časti. Na mierne pomúčenej doske vyváľajte z každej časti cesta placku s priemerom 23 cm.
- 2
Nasekajte syr, salámu a rajčiny (všetko nahrubo). Nakrájajte olivy a všetky suroviny premiešajte s rozmarínom, osoľte a okoreňte. Rozdeľte na pripravené placky. Okraje cesta potrite vodou, cesto preložte a uzatvorte a okraje preložte.
- 3
Dva plechy jemne potrieme olejom, položíme pizzu a posypeme ju trochou múky. V rúre sa pečie 15 minút do zlata.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu