Byvolí zavín

peter64 - fotkapeter64, 8. mája 2011

tento recept mám z knižky recepty Petra Novotného.

Suroviny

1000-1500 g alebo hovädzie
250 g
250 g
1 ks veľká




Postup

  1. 1

    Plát mäsa rozklepeme natenko,na veľkosť asi 20x30 cm.(Ak nemáte po ruke byvola,môže byť z hovädzieho stehna.) Posolíme,okoreníme,potrieme hurčicou,poukladáme naň plátky anglickej slaniny, pásik uhoriek a klobásy,pokrajanú cibuľu (kto má rád cesnak,pridá aj ten),zvinieme,previažeme niťou a zabalíme do alobalu.Na pekáči pečieme asi45 minút.Je to výborné aj na grilovanie.S mäsom je najlepšie upiecť aj americké zemiaky a upečené poliať smotanou a posypať nakrájanou pažítkou.

Diskusia k receptu

remcula
Jéé, asi budu muset jet na divoký západ ulovit si buvola!! :-)) Ale recept zajímavý!!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia