Foto: kapucinka
Bylinkové maslo ja zdravšie, než to obyčajné. Bylinky podporujú trávenie, zvlášť pri mastných jedlách, takže s maslom je to dobrá kombinácia, zároveň ho aj Zobraziť celý popisBylinkové maslo ja zdravšie, než to obyčajné. Bylinky podporujú trávenie, zvlášť pri mastných jedlách, takže s maslom je to dobrá kombinácia, zároveň ho aj pekne prevoňajú. Ja som použila materinu dúšku, no môžete tam pridať aj oregano, pažítku, petržlen, rozmarín a mnoho ďalších... napríklad to aj kombinovať :)
príprava
Postup
-
1
Odkrojíme si maslo a dáme do misky.
-
2
Nachystáme bylinky.
-
3
Pokrájame ich.
-
4
Roztopíme maslo.
-
5
Zmiešame ho s bylinkami a nalejeme do formy/nádoby.
-
6
Dáme do chladničky stuhnúť.
-
7
A máme hotové maslo :)
To je tiez skvely napad, len tam potom chyba ta aroma masla prevonaneho bylinkami. Ale zato cerstve bylinky su cerstve bylinky :-)
Už aj to som skúšala a výborné sú oba spôsoby, zvlášť, keď do toho netopeného pridám aj koreniny ♥