Tento recept mám od svojej mamminky,tak dúfam že bude chutit aj vám.nakolko sa nerada hrám s guličkami takto je to rýchlejšie.
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
cukor upálime na karamel(nemiešame aby sa neurobily hrčky)ked je upálený,zmiernime ohen a pridáme kondenzované mlieko(salko)
- 2
po kúskoch pridávame palmarín,ktorý vymiešame tak,aby neplával po vrchu.Odstavíme a nakoniec pridáme 3 balíčky burizonov(maly by byť 2.ale ja dávam 3 lebo je v balíčku málo)zamiešame.
- 3
srnčí chrbát si vytelieme s alobalom ktorý vymastíme alobalom,aby sa nám to lepšie odbalovalo.zakrijeme a dáme do chladu stuhnúť.Dobrú chuť!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ruky si treba namočiť do studenej vody(mám ju pripravenú v miske) a potom sa hmota nelepí, namiesto palmarínu je lepšia hera, teraz už aj maslová