Burizony v srnčom chrbáte

Autor receptu: michael1

Tento recept mám od svojej mamminky,tak dúfam že bude chutit aj vám.nakolko sa nerada hrám s guličkami takto je to rýchlejšie.

10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. cukor upálime na karamel(nemiešame aby sa neurobily hrčky)ked je upálený,zmiernime ohen a pridáme kondenzované mlieko(salko)
  2. po kúskoch pridávame palmarín,ktorý vymiešame tak,aby neplával po vrchu.Odstavíme a nakoniec pridáme 3 balíčky burizonov(maly by byť 2.ale ja dávam 3 lebo je v balíčku málo)zamiešame.
  3. srnčí chrbát si vytelieme s alobalom ktorý vymastíme alobalom,aby sa nám to lepšie odbalovalo.zakrijeme a dáme do chladu stuhnúť.Dobrú chuť!!