Burizony v srnčom chrbáte
Autor receptu: michael1
Tento recept mám od svojej mamminky,tak dúfam že bude chutit aj vám.nakolko sa nerada hrám s guličkami takto je to rýchlejšie.
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- cukor upálime na karamel(nemiešame aby sa neurobily hrčky)ked je upálený,zmiernime ohen a pridáme kondenzované mlieko(salko)
- po kúskoch pridávame palmarín,ktorý vymiešame tak,aby neplával po vrchu.Odstavíme a nakoniec pridáme 3 balíčky burizonov(maly by byť 2.ale ja dávam 3 lebo je v balíčku málo)zamiešame.
- srnčí chrbát si vytelieme s alobalom ktorý vymastíme alobalom,aby sa nám to lepšie odbalovalo.zakrijeme a dáme do chladu stuhnúť.Dobrú chuť!!