Bryndzová paradajka

Miroslav Tima
šéfkuchár penziónu Ferdinand v Moldave nad Bodvou, 28. mája 2010
Bryndzová paradajka
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

4 ks
150 g
150 g
1 zväzok




Postup

  1. 1

    Paradajku zbavíme jadier, bryndzu a maslo rozmixujeme, pridáme soľ, pažítku, červenú papriku a čierne mleté korenie. Všetko spolu dobre premiešame a naplníme paradajky.

  2. 2

    NÁŠ TIP: Nielen plnené paradajky, ale aj iné druhy zeleniny sú veľmi chutným sústom. Na jar si môžete naplniť napríklad mladé kaleráby. Výborné sú zapečené, podobnú službu urobí aj plnená cuketa alebo baklažán.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia