Foto: kajusiqq
Je naozaj chutná len na mojich obrázkoch nevyzerá ako omáčka:).....pretože som pridala menej mlieka mám to radšej huste:)
porcie
príprava
Postup
-
1
Smotanu,bryndzu lučinu alebo žerve(ja som použila lučinu)zmiešame spolu a podľa potreby pridáme mlieko.(kto ma ako rád ale tá omáčka by mala byť originálne hustá čiže to nepreháňajte:)))......enej je niekedy viac:)
-
2
Do omáčky ridáe nadrobno pokrajný čerstvý kôpor:)
-
3
Túto omáčku zvyčajne podávam k vareným zemiačikom,zemiačikom pečeným v alobale alebo k plneným cestovinám:))).. A podľa chuti si dosolte ja som človek ktorý soli dosť veľa tak som si ju posolila ale až keď už bola na tanieri pretože nie každý to ma rad slané:)).....pre maminu bola dosť slana už len ta bryndza:)
Diskusia k receptu