Bryndzová nátierka so syrom

barbiq - fotkabarbiq, 19. júla 2012

Tento recept ma naučila mamka:) Je lahky a dobry:)

10-15 minút
príprava

Suroviny

200 g
150 g
3 stručiky
2 trojuholníčky
trošku
polka




Postup

  1. 1

    Bryndzu rozmiešame s maslom a s taveným syrom . Ked sme dobre premiešali pridáme rozmačkaný cesnak a nastruhaný slaný syr:) Ked nemáme cesnak možme dat aj cibulu. Nechám potom v chladničke asi takých 20-25 minut a možme si natriet chlebík poprípade iné pečivo. Je to dobré aj s rajčinkou ,papričkou a so šalátikom :)

Diskusia k receptu

mirkamt
@barbiq aký slaný syr máš na mysli? hocijaký tvrdý údený syr vhodný na rajbanie či nejaký iný druh syra?
marienka44
@Barbiq ,aky slany syr mas na mysli? Ja robim klasicky smirkas, teda pokrajana cibulka, pazitka, maslo, cervena paprika a cersto pomlete rasca, pripadne KL horcice. Hotovo. :-)
barbiq
áno aj tak sa dá my s mamkou používame akawi ten biely velmi dobre to chutí :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia