Brumik

katitka1 - bez fotkykatitka1, 20. februára 2014
Brumik
Foto: katitka1

Kedze moj maly zboznuje Brumikov a musim mu ho dat vzdy ked pre neho pridem do skolky tak to ide celkom do penazi :-D Zobraziť celý popisKedze moj maly zboznuje Brumikov a musim mu ho dat vzdy ked pre neho pridem do skolky tak to ide celkom do penazi :-D Vyskusala som recept ktory som nasla tu a musim povedat ze sa mi zdali strasne suche a velmi rychlo stvrdli. Tak som si ho trocha zmenila.

12
porcií
5 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

2 hrnčeky
1 hrnček
3/4 hrnček
2 ks
1 bal.
1 bal.
1 bal.
1 a 1/4 hrnček




Postup

  1. 1

    Vymiesame vsetky suroviny dokopy a vlejeme do dobre vymastenej formy na mackov alebo muffinovych formiciek. Ja som dala najprv len trocha cesta na 4-5minut zapiect a potom som polozila do stredu kocku cokolady a zaliala zvyskom cesta.

  2. 2

    Na spodok staci malo cesta aby ste mali dost na zaliatie navrch. Mozete ich naplnit aj po upeceni so striekackou roztopenou cokoladou alebo dzemom, co som este neskusala ale nabuduce urcite vyskusam lebo sa mi teraz cokolada vnutri neroztopila.

  3. 3

    Musim povedat ze mackovia krasne vonali aj jemne chutili. Boli vyborne a dufam ze budu chutit aj inym co vyskusaju recept :-D

Diskusia k receptu

katitka1
kukulienka71 vobec neboli mastny co som bola rada, myslim ze je to tak akurat ale ak chces daj 1/2 pol hrnceka, hadam to bude ok :-D
ailuj82 kludne odober alebo skus mozno hnedy ja nabuduce tiez vyskusam s hnedym :-D
yogy1972
Napad je to dobry ,ale nerozmyslali ste vasmu dietatku ,vymysliet radsej ,, brumika ,,v zdravsej variante ?
pipnat
ak zdravší, tak by som tiež volila menej cukru a menej oleja (kokosový je super), dosladiť napr.sušenými slivkami, agáve sirupom...použiť horkú, kvalitnú čokoládu....aj keď deti asi neoklameme a väčšina z nich miluje sladké:)ale recept je pekný:)
pipnat
...a ešte použiť celozrnnú múku, alebo aspoň kombináciu:)
martab
Co tak miesto cokolady pouzit nutelu alebo dake ovocie (postruhane jablcko...)?
Skusim aj ja urobit. Ukladam.
ola111
Super recept,robievam podobný,kvalitná čokoláda je výborná,ja im ešte robievam aj očká a ústa z čokolády,malú dierku,do ktorej dávam ďžem:)
martab
Len mi prosim vas prezradte, kde dostanem formicky brumikov (medvedikov). Uz som skusala vselikade ...
kukulienka71
moje formičky na brumíka sú takéto,ja som na Vianoce dávala medovníkové cesto do nich

katitka1
@martab tiez som rozmyslala nad nutelou tento tyzden isto vyskusam, formicky som ja kupila na ebay ale tie silikonove co ma kukuliena71 vyzeraju super
martab
HURAAAA!!! Konecne sa mi podarilo zohnat plech na 12 Brumikov- medvedikov. Teraz som chora, ale len co vyzdraviem dam sa do pecenia brumikov pre mojich medvedikov (vnucatka). Co myslis tym "puding smotanovy v prasku"?
katitka1
@martab dufam ze ti je uz lepsie :-D normalny puding ale nevarit len prasok nasypat, sorry zijem v UK uz dlho tak moja slovencina uz nie je 100%




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia