Foto: ivkaa
Vynikajúce :)
25-30 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Čokoládu s maslom pomaly rozpustíme nad parou. Necháme vychladnúť.
- 2
Celé vajcia vymiešame s cukrom do peny. Postupne prilievame vychladnutú čokoládu s maslom a miešame s použitím mixéra.
- 3
Do zmesi pridáme preosiatu múku s práškom do pečiva. Cesto rozotrieme do tortovej formy alebo na plech (max. o veľkosti 20x30cm) vystľaný papierom na pečenie. Papier a boky formy je dobré vymazať maslom :) Pozor, aby koláč nebol príliš suchý.
- 4
Na úvodnej fotke je brownies v tortovej forme s priemerom 23cm. ....a takto vyzerá v plechu 20x30cm:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu