Foto: lenkapalenka
Tento recept je z časopisu, ale keďže sa sa ku mne dostal len nekvalitný prepis, pridávam ho sem, kvôli svojej potrebe a možno poslúži Zobraziť celý popisTento recept je z časopisu, ale keďže sa sa ku mne dostal len nekvalitný prepis, pridávam ho sem, kvôli svojej potrebe a možno poslúži aj ostatným. Budete sa zalizovať za ušami :-)
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Trúbu rozohrejeme na 180 stupňov, teplovzdušnú na 160 stupňov. Papierom na pečenie vyložíme formu s rozmermi 20x30 cm. V kastrólku na miernom plameni rozpustíme čokoládu, maslo a cukor.
- 2
Do zmesi pridávame vajcia jedno po druhom. Na vrch preosejeme múku, štipku soli a kakao a premiešame. Primiešame polovicu malín a rozotrieme na formu. Posypeme zvyšnými malinami.
- 3
Pečieme 30 minút, ak máte radšej pevnejšiu štruktúru o 5 minút dlhšie. Vyberieme a necháme vychladnúť. Ja to zvyčajne pečiem ešte o 10 minút dlhšie.
- 4
Podávaný so šľahačkou chutí najlepšie :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dávala som ich do mierne vychladnutej zmesi