20 minút
príprava
príprava
45 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Maso nakrajame na platky, obrezeme od sadla a trochu naklepeme a nasolime. Opecieme ich na panvici, z kazdej strany asi 2minutky. Poukladame ich na vymasteny plech. Mnozstvo masa zavisi od velkosti plechu a poctu osob. Trubu si dame vyhriat na 180 stupnov.
- 2
Na kazdy plat masa dame plat sunky, syra a slaniny, pokorenime a osplime podla vlastneho vyberu. Ja najradsej pouzivam bazalku, oregano atiez provenslaske korenie.
- 3
Zalejeme lecom. Mne na klasicky plech vystacil aj tpohar a pol. Hlavne aby bolo leco nacelom pleche a maso v nom bolo namocene:) Dame piect do vyhriatej truby. Pecieme okolo 45 minut. Maso nemusime obracat, kedze uz bolo osmahnute na panvici. Leco doda masu stavnatu chut. Podavame najlepsie so zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu