Bravčove plece na zelenine so smotanou

mimka946 - fotkamimka946, 9. septembra 2013
Bravčove plece na zelenine so smotanou
Foto: mimka946

Náš včerajší obed :)

Suroviny

1000 g
200 ml
200 g
2 čl
príloha:




Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme,osušíme a nakrajame na plátky.Opečieme z prudka na oleji po kúskoch a vyberáme.Ked sú všetky opečené vložime ich naspäť do výpeku,osolime,okorenime,podlejeme vodou a dusíme.

  2. 2

    Zatiaľ uvaríme ryžu,každý podľa toho ako varí.Ked je mäso skoro mäkké,popripade dosolime a pridáme zeleninu.Kým sa zelenina uvarí trva to pár minút,zatiaľ mäso uplne zmäkne.

  3. 3

    V smotane rozmiešame hl.múku a zahustíme omáčku.Nechame zovrieť a podávame.Je krásne farebná a ma úžasnú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia