Foto: maggi
Komerčný recept
Postup
-
1
Mäso nakrájajte na 4 rovnaké steaky. Steaky osoľte, okoreňte, potrite olejom a na rozpálenej panvici ich opekajte z oboch strán asi 5 minút. Opečené steaky vyberte z panvice a vsypte do nej nasekanú cibuľu.
- 2
Zalejte ju 0,5 l vody, priveďte do varu, pridajte kocky bujónu šťavy k bravčovému mäsu a povarte. Kapustu pokrájanú na rezančeky poduste v hrnci s osolenou vodou, sceďte ju a zmiešajte s uvarenou omáčkou.
- 3
Bravčovú pečienku s dusenou kapustou je najlepšie podávať s knedľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu