4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dobre odležanú sviečkovicu umyjeme, odblaníme a nakrájame na rezne. Zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme mletým korením a potrieme olejom. Necháme odležať niekoľko hodín v chladničke.
- 2
Bifteky opekáme v rozpálenej masti z každej strany 4 – 5 minút. Rokfort vymiešame s maslom a s petržlenovou vňaťou. Na každý biftek dáme trocha vymiešaného rokfortu.
- 3
Podávame s dusenou zeleninou a čerstvým bielym pečivom. Vhodné sú aj varené zemiaky alebo zemiaková kaša.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu