Biele mäso na zelenine

olga42 - fotkaolga42, 11. augusta 2011

Tento recep je rýchly,a je výborný. Je aj diétný. Robievam ho často.

4
porcie
5 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

350 g (hrašok,mrkva,kukurica)
500 g
5 PL
1 KL
1 KL
1 KL
1 KL
1/2 KL
 trošku




Postup

  1. 1

    Masko pokrajame na malé kocky alebo na pasiky.Z oleja,soli,majoranu,rasce,vegety,grilovaciewho korenia pripravíme marinádu.Masko namočime a dáme na hodinku do chladničky.Potom dame na rozohriatu panvicu,opekáme asi 2-3 minuty.Pridáme mrazenu zelaninu a ešte opekáme asi 2-4 minuty.Aby bolo masko maké aj zelaninka.Podavame s chlebom alebo s ryžou alebo zo zemiakmi.Masko možeme si pripravit den voprad.Prajem bobru chuť.

Diskusia k receptu

remcula
Já bych to klidně nechala odležet přes noc, bylo by to ještě lepší.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia