Medvedie labky
Medvedie labky

Bezlepkové medvedie labky

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 18. novembra 2019. Komerčný recept.
60 minút
príprava
20-25 minút
na 180 °C

Suroviny

Cesto:
350 g
140 g
110 g
80 g mleté
1 ks
1 PL
1 PL
1 bal.
Ďalej potrebujeme:
200 g
1 bal.




Postup

  1. 1

    V miske ručne vypracujeme cesto z uvedených surovín. Zabalíme do fólie a necháme 24 hodín odležať v chladničke.

  2. 2

    Cesto natlačíme do suchých formičiek na medvedie labky a stred zatlačíme palcom. Pečieme pri 180 °C 20-25 minút.

  3. 3

    Teplé labky obalíme v zmesi práškového a vanilínového cukru. Hotové môžeme skladovať v dóze dlho.

Diskusia k receptu