Nepečené a famózne kakaovééé...

56
porcií

Suroviny

250 g
3 PL
50 g
4 PL /um
6 PL / alebo iný kyselkavý podľa chuti /
8 PL
2 PL
  (scedené)
 na obalenie




Postup

  1. 1

    BB pudingový prášok, zmiešame spolu s práškovým cukrom, kakaovým práškom, rumom, šťavou z višní, sirupom a rozpustenou Herou. Vypracujeme kakaovú hmotu, z ktorej budeme tvarovať guľky, naplníme ich scedenými a vykôstkovanými višňami. Hotové guličky obalíme v kokose a vložíme do košíkov.

    BB guľky - obrázok 1
  2. 2

    Do skakavenia priatelia ... Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu

mata3636
jééj, presne takýto istý recept mám a robím ho na Vianoce. len nedávam višne, moje deti nechcú. lepšie im šmakujú len také prázdne, neplnené. ale mne chutia s višňou a ešte ked je tá višňa naložená v rume, no mňam :) fajnové guličky, odporúčam
diabambulka
marianne69 veru veru, aj ty ich máš krásne, robila som ich na želanie pre moju polovičku, lebo sú neuveriteľne dobré a extra kakaové. a s orieškami som ešte neskúšala, vyskúšame na budúce.
mata3636 no a s višňami naloženými v rume no môže byť iná fajnotka, len to by som musela oddeliť pre detičky a dospelých :-)))

evanaaa
Guľky sú dobré, niekedy aj ja robím podobne, ale s BB pudingom som neskúšala.
Už som chcela napísať, že aký chutný chlapček, keď som si uvedomila, že ten je len na obrázku, chichi.
martamm
Z Bebe pudingu mam recept na kavy, tieto gulky vyzeraju vyboprne, ukladam...
diabambulka
si zlatá evanaaa, pobavila si ma s tým chlapčekom :-))) našla si si odkaz na tie celozrnné keksíky podobné ako bebe ? Veselú Veľkú noc...
evanaaa
@diabambulka , aj teba a tvojej rodine pekné popoludnie ( sviatky sú pomaly už za nami), ale prosím ťa, upresni mi, kde a aký odkaz. A dopredu ti pekne ďakujem. skúsim ešte pozrieť, kde to je.
margaretka28
krásna fotečka.nepečené sú vdačné,majmä pre moje dve školáčky,ktoré rady pomáhajú v kuchyni a takéto receptíky už zvládajú samé.
mesiar50
Uz my tecú slinky
U nas ich robíme tiez,deti ich majû radi vdaka za nápad




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia