Barónkine rezy

redakcia - fotkaredakcia, 8. júla 2009
30 minút
na 180 °C

Suroviny

450 g
150 g
4 ks
1 kg
150 g
4 ks




Postup

  1. 1

    Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme rastlinný tuk, múku zmiešanú s práškom do pečiva a dobre vymiešame.

  2. 2

    Vznikne lepkavá mastná hmota. Tretinu cesta odložíme do chladničky, ostatné dáme na plech (netreba múčiť), natrieme plnkou (nastrúhané jablká zmiešame s cukrom a škoricou), na to dáme vyšľahaný sneh z bielkov a postrúhame naň zvyšné cesto z chladničky.

  3. 3

    Pečieme asi 30 minút pri teplote 180 °C. Vychladnuté môžete poliať čokoládovou polevou

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia