Banánové, jablkové lievance

asa5 - bez fotkyasa5, 2. júna 2013

je milión spôsobov na lievance, mne chutia tieto, sú rýchle, jednoduché zdravé a chutné. robievam ich buď s jablkom ALEBO s banánom. môžete vyskúšať Zobraziť celý popisje milión spôsobov na lievance, mne chutia tieto, sú rýchle, jednoduché zdravé a chutné. robievam ich buď s jablkom ALEBO s banánom. môžete vyskúšať aj spolu, len tam bude stačiť buď polovica jablka a banána alebo 2x viac ostatným surovín a budú to už asi dve porcie. :)

1
porcia
8 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

2
4 PL
1 alebo jablko




Postup

  1. 1

    klasicky vajíčka vymiešame, pridáme vločky a roztlačený banán alebo pokrájané jablko. (môžete si potom pridať napríklad škoricu alebo hocičo podľa vlastnej fantázie).

  2. 2

    na panvici rozohrejeme olivový olej a potom už len opekáme lievance. skúšala som aj omeletu, ale cesto nie je také dáke "pevné", preto tieto menšie lievance sú super. dobrú chuť:)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia