Banánové, jablkové lievance

Autor receptu: asa5

je milión spôsobov na lievance, mne chutia tieto, sú rýchle, jednoduché zdravé a chutné. robievam ich buď s jablkom ALEBO s banánom. môžete vyskúšať aj spolu, len tam bude stačiť buď polovica jablka a banána alebo 2x viac ostatným surovín a budú to už asi dve porcie. :)

1
porcia
8 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. klasicky vajíčka vymiešame, pridáme vločky a roztlačený banán alebo pokrájané jablko. (môžete si potom pridať napríklad škoricu alebo hocičo podľa vlastnej fantázie).
  2. na panvici rozohrejeme olivový olej a potom už len opekáme lievance. skúšala som aj omeletu, ale cesto nie je také dáke "pevné", preto tieto menšie lievance sú super. dobrú chuť:)