Banánové, jablkové lievance
Autor receptu: asa5
je milión spôsobov na lievance, mne chutia tieto, sú rýchle, jednoduché zdravé a chutné.
robievam ich buď s jablkom ALEBO s banánom. môžete vyskúšať aj spolu, len tam bude
stačiť buď polovica jablka a banána alebo 2x viac ostatným surovín a budú to už asi dve
porcie. :)
1 porcia |
8 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- klasicky vajíčka vymiešame, pridáme vločky a roztlačený banán alebo pokrájané jablko. (môžete si potom pridať napríklad škoricu alebo hocičo podľa vlastnej fantázie).
- na panvici rozohrejeme olivový olej a potom už len opekáme lievance. skúšala som aj omeletu, ale cesto nie je také dáke "pevné", preto tieto menšie lievance sú super. dobrú chuť:)